Nászajándék

A nászajándék kérdése mind a pár, mind a vendégek szempontjából nehéz terület. Hisz a násznép nyilván valami hasznosat, értékeset szeretne adni, még akkor is, ha nem mindenki pénztárcája enged ugyanannyit. A jegyesek pedig sok esetben már együtt élnek mire eljön az esküvő, így a háztartásba szükséges eszközök már megvannak. A kristálypohár, porcelán edénykészlet pedig jó ajándék lehet, csak nem 3-4 szettben. Az a tanácsom nektek, kedves párok, hogy mindenképpen vegyétek a kezetekbe ezt a kérdést, döntsétek el, hogy pénzt kértek, vagy írtok egy listát azokról a konkrét dolgokról, amikre szükségetek van, a vendégeitek pedig erről választhatnak. Ennek kezelésével megbízhatjátok esküvőszervezőtöket, hogy ne legyen két egyforma ajándék itt sem. Nem utolsó sorban pedig higgyétek el, hogy nem ciki megmondani a vendégnek, hogy mit hozzon, hisz ezzel az ő dolgát is megkönnyítitek. Persze a személyes, kézzel készített ajándékok, nem pótolhatóak!

Ezen a ponton engedjétek meg nekem, hogy a figyelmetekbe ajánljak egy márkát, mégpedig a Dyrast. Kisgépekre minden háztartásban szükség van és a márka termékváltozataiból teljes szetteket lehet összeválogatni (pl. premium series, black series)

A Dyras, a világ egyik vezető márkája a szórakoztató elektronika, háztartási gépek és szépségápolás területén. A több, mint 40 éves német vállalat filozófiájának középpontjában az emberközpontúság és a szakértelem áll. A Dyras márkájú termékek igazodnak a piaci és fogyasztói igényekhez, legyen szó dizájnról vagy műszaki specifikációkról. A készülékek kialakításukban és ár/érték arányukban is a közép-felső kategóriát testesítik meg.

Személy szerint is több Dyras termék büszke tulajdonosa vagyok, úgy, mint a botmixer, a kávéfőző, a porszívó és a slow juicer. Még csak pár hónapja költöztem össze a párommal és amikor beszereztük a háztartási gépeinket fontos szempont volt a megfizethetőség és a minőség. Egy fiatal jegyespárnak általában szintén életkezdő, 20-30-as éveiben lévő barátai vannak, akik nem biztos, hogy nagyobb összeget tudnak a nászajándékra szánni, de persze valami hasznosat és időtállót szeretnének adni. Nekik is tudom ajánlani ezeket a szetteket.

Dyras Premium Series

Dyras Black Series

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: