Veszprém megyei helyszín-mustra

Aki követi a blogot az tudhatja, hogy előszeretettel szoktam mondani, mert igaz, hogy nincs két egyforma esküvő! Lehet tanácsot, ötletet kérni másoktól, de egy az egyben ugyanaz nem működik kétszer. A helyszínek esetében több tényezőt kell figyelembe vennünk: násznép (hány fő?), násznép (nagyvárosi, falusi, bulizós…?), megközelíthetőség (van-e lehetőség szertartásra a helyszínen vagy utazni kell?), szálláslehetőség, ár és a legfontosabb a pár vágya. Veszprém megye nem csak azért a szívem csücske mert itt születtem és azóta is itt élek, hanem mert lenyűgöznek a benne rejlő lehetőségek. (Nyilván mindenki így van a saját otthonával.) De gondoljunk csak bele, a Somló-hegyi pincészetek, a csodás balatoni helyszínek, az eldugott tanyák, a tettrekész szállodák és persze az elmaradhatatlan családi birtokok (pl. Ajka Volcz Birtok).

Lényeg a lényeg, gondoljátok át az igényeket, beszéljünk róla, menjünk el helyszínbejárásra, küldök nektek ajánlatokat.

Szeretnék nektek két helyszínt részletesebben bemutatni.

Veszprémben található a Hotel Historia Malomkert, ami szerintem a város egyik legcsodásabb helye, ahol esküvőt lehet tartani. A Királynék városa, amúgy is egy ideális helyszín, hisz a Várban, a Szerelem szigeten és a Gulya dombon is remek képek készülhetnek és az egyházi szertartásra sem kell messze menni. Veszprém magában ötvöz mindent, ami történelmi, de ugyanakkor modern is.

Na, de térjünk vissza a helyszínre. A szálláshely 2 különböző opciót biztosít arra az esetre, hogyha a vendégeknek is szeretnétek szobát foglalni. 28 főférőhely van a Hotel Historia Malomkertben és 30 fő a Hotel Historiában****. A Historia kert pedig kiválóan alkalmas a polgári szertartás lebonyolításához és cateringes fogadásokhoz is. Ez a helyszín mindent biztosít, a párok igényeire szabva sátras esküvőhelyszínt is fel tudnak állítani a külső kertben, illetve a beltéri nagyteremben 80 fő körasztalnál és 95 fő fésűs elrendezésben helyet tud foglalni kényelmesen. Az étel tekintetében lehet svédasztalos és 4 fős tálas felszolgálási módot is választani, mindegyikhez többféle menüválaszték tartozik. Szerintem érdemes őket választani!

Ha pedig egy igazi romantikus Balaton parti esküvőről álmodtok akkor szívből ajánlom Tihanyban az Aquilo Hotel Panomámát*** nektek. A szálláshoz tartozó fűzfákkal borított sziget kiválóan alkalmas a polgári szertartás lebonyolítására. Mond ki az igent vitorlásokkal a háttérben!

A szállodában közel 50 pár kötötte össze életét az elmúlt években, ez garancia a minőségre. Összes szolgáltatást egy helyen kínálják, így nincs szükség a násznép mozgatásának megszervezésére: a sziget, amelyen a polgári szertartás történik, a 140 fős étterem és rendezvényterem, a kényelmes, klimatizált vendégszobák és a másnapi közös reggeli helyszíne mind a hotel területén találhatóak.

Egy videó többet mond minden szónál:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: