Ha profi fodrászt keresel, jó helyen jársz!

Szeretném, ha tudnátok, hogy esküvőszervezőként nem az a feladatom, hogy a kezetekből elvegyem a szervezés lehetőségét. A fő cél a segítség! A szolgáltatók esetében olyan emberek tartoznak a csapatomhoz, akiket nyugodt szívvel tudok nektek ajánlani, így nem nektek kell felhajtani a netről embereket. Az első egyeztetésünk után, a ti igényeitekre szabva, minden szolgáltatóból többet ajánlok nektek és a döntés a tiétek. Fogadjátok el a segítségem és keressetek bizalommal.


Mics Alexandra profi fodrászt szeretném nektek bemutatni a mostani interjún keresztül. Szandival egy óvodába, majd általános iskolába jártunk, hisz egy faluban laktunk. Most pedig az esküvőzés kapcsán újra összesodort minket a sors, hiszen szervezőként, csak olyan embereket ajánlok nektek, akiknek van hitele, akiket teljes szívből tudok javasolni. Olvassátok a Szandival készült interjút, csodáljátok meg a képeket és ha tehetitek ugorjatok be hozzá a szalonba.

Már kislány korodtól kezdve fodrásznak készültél? Hol tanultad ki a szakmát?

Az, hogy fodrász szeretnék lenni már 4. Osztály korom óta tudtam, már akkoriban is a kis barátnőimnek sokszor befontam a haját, illetve a sajátomon is sokat kísérletezgettem, és gyakoroltam, majd kicsit később a szüleim is felfedeztek, hogy van ehhez érzékem, így kaptam egy babafejet, amin még többet tudtam gyakorolni. Amikor 8.osztályosan választani kellett a középiskolák között, csak olyan iskolákat jelöltem meg ahol tudom a szakmát tanulni. Miután felvettek, egy profi fodrászhoz mentem tanulni, így esett a választásom Némethné Ildikóra, aki nemzetközileg is elismert fodrász nem csak hazánkban. Tőle tanultam meg a szakma minden rejtelmét.

Nem érted be kevesebbel, hisz tehetségedet kihasználva még egy törökországi versenyre is eljutottál! Mesélnél erről?

Az oktatóm által sikerült kijutnom Törökországba, egy Nemzetközi szakmai megmérettetésre, ahol nagyon sokat tanulhattam a nemzetközileg elismert profi fodrászoktól. Tanulmányaimnak köszönhetően kiváló eredményeket értem el. Ezek közül kiemelném a konty készítéseket.

Helyileg hol találnak meg az érdeklődők?

Helyileg Ajkarendeken a Patakparti Szépségszalonban dolgozom, amely a saját vállalkozásom, és egyben az én kis kincsem is.

Szerinted mik a tipikus esküvői frizurák? Te mit javasolsz a menyasszonyoknak?

Általában nagyon szeretik a menyasszonyok a teljesen feltűzött viszont laza kontyokat a nagy hőség, kényelem miatt. De a félkontyokat is sokan kérik.

Mit javasolsz az esküvő előtti időszakra?

A próbafrizurát mindenképpen javaslom, hogy ne a nagy napon derüljön ki, hogy esetleg az általad kinézett frizurát nem tudjuk megvalósítani. Kiváló szolárium géppel rendelkezem, ahol az esküvő előtt 1-2 hónappal ajánlott elkezdeni, főleg akik fehér bőrűek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: