Prom Night Films – a páratlan trió

Szeretném, ha tudnátok, hogy esküvőszervezőként nem az a feladatom, hogy a kezetekből elvegyem a szervezés lehetőségét. A fő cél a segítség! A szolgáltatók esetében olyan emberek tartoznak a csapatomhoz, akiket nyugodt szívvel tudok nektek ajánlani, így nem nektek kell felhajtani a netről embereket. Az első egyeztetésünk után, a ti igényeitekre szabva, minden szolgáltatóból többet ajánlok nektek és a döntés a tiétek. Fogadjátok el a segítségem és keressetek bizalommal.


Az interneten bukkantam a csapatra, és egyből beleszerettem a munkáikba. Amellett pedig, hogy nagyon színvonalas és eredeti alkotásokat adnak át a pároknak, életük Nagy Napjának emlékeként, rendelkeznek azzal az előnnyel, amit én esküvőszervezőként kiemelten fontosnak tartok. Egy csapatban van a videós és a fotós! Ezáltal még nagyobb az összhang a munka során illetve a kapott anyagok kapcsán is.

Fogadjátok szeretettel a Danival, Bencével és Olivérrel készült interjút, ismerjétek meg őket!

Hol és mikor ismerkedtetek meg ti hárman?
Csapatunk egyik része magától értetődő volt. Mivel ketten ( Balázs Dani és Bence) testvérek vagyunk, közös rajongásunk a mozgóképkészítés iránt hamar lefektette számunkra ezt az utat.
Harmadik tagként csatlakozott hozzánk, mint fotós, egy régi barátunk
( Cservenyák Olivér ), akivel rengeteg gyermekkori emlék és későbbi közös munkatapasztalat köt össze.
Ezen kötelékek által képesek vagyunk fél szavakból is megérteni egymást egy forgatás alatt, ami igen jól jön, hiszen sokszor szimultán történnek a fontosabbnál-fontosabb pillanatok egy-egy rendezvényen.

Miként született meg bennetek a Prom Night Films gondolata? Miért az esküvők és a szalagavatók?
Már régen felfigyeltünk arra, hogy a  rendezvényvideók, különösen az esküvők és a szalagavatók terén, igen sok az egy kaptafára készülő videó, és ritka a 21. századi minőséget képviselő anyag.
Ebből kifolyólag pedig szinte kötelességünknek éreztük, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk ezeken a területeken, amelyek méltók az adott pillanat emelkedett hangulatához. Így létrehoztuk a PROM NIGHT FILMS márkát, és küldetésünknek nem kisebb célt tűztünk ki,  mint, hogy kizárólag minőségi, modern „filmvásznon” látott anyagokat és ehhez passzoló fotókat készítsünk szerte az országban.

 Vannak csomag-ajánlataitok?
Filmes és fotós szolgáltatásból is kétféle csomagot ajánlunk az érdeklődőknek.
Az első, az Arany csomag, amely a kiváló választás, ha egy pár azt szeretné, hogy az esküvőről egy gyönyörű 10-12 perces összeállítás készüljön a legszebb pillanataikból, aznapi kreatív fotózással és forgatással kiegészítve a helyszínen.
A Platinum csomag azoknak szól, akik az abszolút tökéletességet keresik: kreatív videót forgatunk egy külön napon, megelőzve ezzel az esetleges kapkodást az esküvő napján. Kibővített 20-22 perces esküvői videóval, valamint egy 3-5 perces kreatív “highlights” filmmel készülünk.
A két csomagunkon kívül rengeteg extrával is rendelkezünk, amelyből kedvük és igényük szerint válogathatnak a párok. A honlapunkon minden információ elérhető.

Szerintetek mi az a jellegzetes vonás a képeiteken/filmjeiteken, amiről az ember egyből tudja, hogy a munkátokat nézi?
Nálunk sohasem a csupán egy “jó” produktum átadása a cél.
Törekszünk arra, hogy minden egyes általunk elkészített kisfilm/fotó azt az érzetet keltse, mintha egy hollywoodi produkciót néznénk, annyi különbséggel, hogy itt a főszereplő maga a pár.

Mitől lesz jó egy esküvői film? Milyen típusai vannak?
Minden szolgáltatónak megvan a saját elképzelése arról, hogy szerinte mitől lesz egy esküvői film jó.
A miénk az, hogy legyen pörgős,mégis magával ragadó, legyen realista, mégis meseszerű, mint ahogy maga a Nagy nap is az. Mivel a teljes csapatunknak több éves reklámfilmes és játékfilmes tapasztalata is van, így egészen egyedi módon tudjuk megörökíteni a minket választó párok saját pillanatait, kompromisszumot pedig nem ismerünk ezen a téren.

Ti mit javasoltok a pároknak, mire figyeljenek mikor fotóst/videóst keresnek?
A filmes és fotós szakemberek hátára nagy súly nehezedik egy-egy esküvői munka alatt. Rajtuk múlik, hogy a pár évekkel később is átélhesse azokat az érzelmeket, amelyeket a Nagy napjuk során tapasztaltak meg. Éppen ezért körültekintően kell eljárni, amikor ilyen szolgáltatót keresnek.
Csábító lehet egy olcsóbb videóst vagy fotóst választani, ám ez könnyedén csalódáshoz vezethet a kész produktum megtekintése közben. Talán csak egy operatőr volt helyszínen, aki lemaradt a kellő pillanatokról, talán a fotós belépőszintű fényképezőgéppel érkezett, vagy egyszerűen csak nem a megfelelő alázattal és profizmussal állnak hozzá a dologhoz.
Stábunk az esküvőkre minden esetben két operatőrrel érkezik, valamint lehetőség van két fotós szakember választására, akik szakmai felkészültségük mellett a piac legmodernebb és legmegbízhatóbb eszközeivel felszerelkezve érkeznek, bármilyen váratlan helyzetre felkészülten.

A legfontosabb tanács pedig: azt a szolgáltatót érdemes választani, akinek a weboldalán megjelenő referencia felvételek a leginkább megragadnak bennünket, emellett részletesen le van vezetve, hogy milyen költség mellett, milyen szolgáltatást nyújtanak.

Esküvőszervezőként én úgy gondolom, hogy élni kell a lehetőséggel, ha egy csapatban megkaphatja a pár a fotóst és a filmest, hisz így egy minőséget kap, egy szolgáltatótól. Nektek erről mi a véleményetek?
Csapatunk akkor a leghatékonyabb, ha együtt dolgozunk. Így kerülhetőek el legkönnyebben azok a problémák, amikor a fotós és videós munka közben zavarja egymást, ami mindenkinek rossz, de leginkább a megrendelőnek, a párnak. Senki se szeretné, ha nem nézhetné vissza évek múlva azt a pillanatot, amikor kimondja a boldogító igent, csak azért mert a fotós kitakarta a filmes szakembereket, vagy fordítva.
Mi évek óta közösen dolgozunk, így a kommunikációnk egymás között igen hatékony, akár egy pillantás vagy egy apró mozdulat is elég, hogy megértsük, mire céloz a társunk.
Éppen ezért adunk minden párnak, aki megrendeli mind a videós, mind a fotós szolgáltatásainkat, 10% kedvezményt a végösszegből!

Van kedvenc esküvői történetek? Esetleg extra, emlékezetes helyszín ahol forgattatok?
Munkáink során lehetőségünk volt rendkívüli emberekkel megismerkedni és különlegesebbnél különlegesebb pillanatokat megörökíteni, ha ki kellene emelünk egyet, talán azt tudnám választani, amikor egy őszi esküvő közben pont a szertartás kezdetekor egy nagyobb széllökés közepette szállingózni kezdtek a gyönyörű aranybarna és vörös levelek, ami rendkívül romantikus pillanattá varázsolta az alapból is kiváló helyszínt.

https://promnight.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: