Professzionális hangosítás és rendezvénytechnika

Szeretném, ha tudnátok, hogy esküvőszervezőként nem az a feladatom, hogy a kezetekből elvegyem a szervezés lehetőségét. A fő cél a segítség! A szolgáltatók esetében olyan emberek tartoznak a csapatomhoz, akiket nyugodt szívvel tudok nektek ajánlani, így nem nektek kell felhajtani a netről embereket. Az első egyeztetésünk után, a ti igényeitekre szabva, minden szolgáltatóból többet ajánlok nektek és a döntés a tiétek. Fogadjátok el a segítségem és keressetek bizalommal.


Még márciusban egy gondolatnak köszönhetően elkezdtem egy interjúsorozatot, melynek keretében felkerestem minden esküvői szolgáltató típusból embereket , hogy meséljenek nektek a saját területükről. Ezt azóta is nagyon szeretitek így hoztam nektek egy újabb interjút, amit ezúttal Horváth Gáborral készítettem. Fogadjátok szeretettel!

Hogy talált meg téged a DJ szakma? Mióta része az életednek?

17 éves korom óta zenélek aktívan. Főleg klubokban dolgoztam és rengeteg tapasztalatot szereztem. Amikor elkezdtem professzionális hangosítással foglalkozni, rájöttem, hogy nagyon közel áll hozzám a rendezvény és esküvői DJ szerepkör, ezért az utóbbi években csak erre fókuszáltam.

Esküvőket és egyéb rendezvényeket is vállalsz?

Igen esküvőket, családi eseményeket és céges rendezvényeket is vállalok.

Az esküvők tekintetében a teljes technikai háttér felépítésében is tudsz segíteni? (ceremónia hangosítás, fénytechnika)

Igen. Mivel az általam alapított DWG Rendezvények (http://dwgrendezvenyek.hu/dj-gabes ), professzionális hangosítással és rendezvény technikával foglalkozik, ezért prémium minőségű eszközöket tudok biztosítani bármilyen rendezvényre. Nálam ez elvi kérdés, teljesen mindegy, hogy hány fős egy esemény vagy ki a megrendelő, mindig a maximális minőségre törekszem.

Hogy zajlik a párral való egyeztetés nálad?

Először mindig felmérem az igényeket. Milyen zenei stílust szeret a pár, mik az elképzelések, milyen színű fények illenek az esküvőhöz. Ha szükséges felmérem a helyszín adottságait. Szívesen teljesítem az egyedi kéréseket, mindig „felkészülök” a párból és egy-egy kedvenc dalt mindig szívesen belecsempészek a buliba.

Mire számíthat tőled a pár?

Imádom a munkám, úgyhogy nagyon lelkes vagyok, szívesen benne vagyok bármi őrültségben. Fontos, hogy sosem kések, szeretek inkább korábban érkezni, hogy megfelelően beállíthassak mindent. Figyelek a násznép igényeire, a hangulatra, együtt rezgek a közönséggel.  

Szerinted melyik esküvőre ajánlatos zenekart és hova DJ-t hívni?

Ez abszolút az egyéni igényektől függ, kinek mi az elképzelése. A DJ minden zenei stílust le tud fedni, ha szükséges azonnal tud reagálni az egyedi kérésekre. Egy zenekar kötött zenei repertoárral rendelkezik, így akinek fontos a nagyobb rugalmasság annak inkább DJ-t ajánlok.

Ki tudnád emelni az egyik legemlékezetesebb, legkedvesebb esküvői történetedet?

Nincs konkrét kedvencem, sok emlékezetes pillanatot fel tudnék sorolni. Nagyon kedves élmény volt, amikor a menyasszonyról kiderült, hogy kismama, így egy egyedi,  a DJ.Gabes logót átszerkesztve, DJ.Baby feliratú bodyval leptem meg a párt. Megható volt látni a reakciójukat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: