Nyitótáncoktatás

Szeretném, ha tudnátok, hogy esküvőszervezőként nem az a feladatom, hogy a kezetekből elvegyem a szervezés lehetőségét. A fő cél a segítség! A szolgáltatók esetében olyan emberek tartoznak a csapatomhoz, akiket nyugodt szívvel tudok nektek ajánlani, így nem nektek kell felhajtani a netről embereket. Az első egyeztetésünk után, a ti igényeitekre szabva, minden szolgáltatóból többet ajánlok nektek és a döntés a tiétek. Fogadjátok el a segítségem és keressetek bizalommal.


Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek Kelemen Kata EHFA sportedzőt a vele készült interjún keresztül.

1. Mióta része az életednek a tánc?

Pici gyerekként – 5éves koromban- kezdtem el táncolni, először latin és standard táncokat tanultam, majd 11 éves koromban jött a hip-hop, utcai táncok. Innen már egyenes út vezetett egy edzői képzésre, hogy 19 évesen nekiálljak órákat tartani több városban is.

2. Hol vagy megtalálható helyileg?

Helyileg Veszprém megyében tanítok gyerekeknek utcai táncokat, végzős diákoknak formációs standard és latin táncokat, felnőtteknek esküvőjükre nyitótáncokat.


3. Hogy zajlik egy táncoktatás? Hányan vesznek részt? Mennyi ideig tart egy óra?

Esküvői tánc tanítása során mindig csak a pár és én vagyok jelen a teremben, így senkinek nem kell feszélyezve éreznie magát. Az órák átlagosan 60 percesek, de sokszor ettől eltérő, magasabb percszámmal dolgozunk.

4. Általában hány óra szükséges egy koreográfia elsajátítására?

A tanulási idő attól függ, hogy milyen elképzeléssel érkezik hozzám a pár. Egy lassabb tánc, keringő elsajátítása általában 3-4 órát vesz igénybe, egy latin koreográfia, vagy egy olyan mix koreo, ami több zenét, stílust is tartalmaz és nagyjából 5-6perces hosszúságú 6-8 órát ölel fel.

5. Milyen fajta táncokat tanítasz?

Tanulhatnak nálam latin, standard, utcai táncokat, discot, és minden olyat, ami manapság divatos, trend tánc.

6. Milyen érdekesség mondható el általánosságban a táncórákkal kapcsolatban?

A férfiak legtöbbször úgy érkeznek hozzám órára, hogy a hátuk közepére nem kívánják az egészet, azért jönnek, mert a szerelmüknek szeretnének örömet szerezni ezzel. Majd a második órára már úgy érkeznek meg, hogy jobban várják, mint a menyasszonyuk. Rájönnek, hogy nem ördögtől való, és nem is ördöngösség táncolni. A harmadik óránál általában már ők push-olják párjukat, hogy “még egyszer”, “ne pihenj”, “csináljuk”.

7. Van még bármi amire szeretnél kitérni?

Rengeteg párom érkezik másik megyékből hozzám, hiszen van egy kialakított módszerem arra, hogyan tudom nekik akár egyszeri vagy kétszeri találkozó alkalmával megtanítani a vágyott táncukat. 
Specialitásomnak mondhatom a Dirty Dancing film ikonikussá vált záró táncának betanítása. Egészen Budapestről jönnek hozzám a házasulandó párok, hogy tőlem tanulhassák meg. 

Az oktatás teljes mértékben a Ti igényeitekhez igazodik, legyen szó a zeneválasztásról, a stílusról, az időbeosztásról és a koreográfiáról.

Táncstílusok: angol keringő, bécsi keringő, tango, cha-cha-cha, rocky – jive, rumba, salsa – mambo, samba, hip-hop, néptánc/cigánytánc, videoklip tánc, vicces mix tánc.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: