“Akasztják a hóhért”- avagy milyen az, amikor férjhez megy az esküvőszervező?

Férjhez megyek 1. rész

Már jó pár hónapja annak, hogy blogbejegyzést írtam nektek. Ennek az egyik oka az, hogy az elmúlt 1,5 évben azt hiszem majdnem minden témát érintettünk, ami egy esküvő körül csak szóba jöhet. (Azért biztosan találok majd még nektek, ropogós, izgalmas cikkeket.) A másik ok pedig az, hogy nyár van és az esküvő szezon pörög ezerrel. De most újra itt vagyok.


Mindaközben, hogy kedves párok esküvőin dolgozom, ruhapróbákra, helyszínbejárásokra járok, szolgáltatókkal egyeztetek… idén júniusban én is menyasszony lettem!!! Szinte felfoghatatlan az a boldogság, amit azóta érzek minden nap, hogy ez megtörtént. Azt hiszem ezt csak az tudhatja aki már átélte. Azt biztosan tudom, hogy jobb mint valaha képzeltem, hiszen tényleg összeházasodunk!! Ennek kapcsán pedig arra a döntésre jutottam, hogy megosztom veletek, milyen is az amikor “akasztják a hóhért.” Aki kíváncsi tartson velem a következő 10 hónap, 13 nap, 20 óra… eseményeiben.

Kezdjük a legelején. A Vőlegényem és én idén szeptemberben leszünk 5 éve egy pár. Ha egészen őszinte szeretnék lenni veletek, akkor elmondom, hogy kb. 1 éve várok a lánykérésre. Azóta motoszkál a fejemben, hogy vajon ő mikor fogja úgy gondolni, hogy ideje…Persze mondanom sem kell, hogy megtalálta a tökéletes időt. Viszont ezt megelőzte egy történet, miszerint én úgy képzeltem mindig, hogy egy férfi nem tud egy gyűrűs dobozt szimplán a nadrágja zsebében elrejteni, mert az látszik, és ha meg akarja kérni a párját akkor ezt a kis kelléket nyilvánvalóan rejteni kell valahová. A tavalyi évfordulónkon a Csobánc hegyen voltunk kirándulni, erre az alkalomra Gergő egy fotós táskával érkezett. Itt szeretném leszögezni, hogy soha nem szokott kirándulásra táskát hozni. Na hát én ekkor biztos voltam benne, hogy ebből lánykérés lesz… Már kitalálhattátok magatok is, hogy nem lett. 🙂 Kevés alkalommal éreztem magam ennél csalódottabbnak, de szegény semmiről sem tehetett, hiszen nem csinált rosszat, csak fotózni akart. Ezután megfogadtam, hogy jön amikor jönnie kell, én nem fogom latolgatni az esélyeket, nem akarok rá számítani, mert úgy a legjobb, ha meglepetés.

Sok hónap telt el, míg 2021.06.13.-án a Somló hegyre mentünk kirándulni, ami kb. 15 perc kocsiútra van tőlünk. (Megéri felmenni, mert gyönyörű a kilátás). A sok bent töltött esős nap után, végre egy napsütötte vasárnap, remek kirándulásnak ígérkezett. Felmásztunk a hegyre,leültünk megpihenni az első padnál, majd én ügyetlenül beleléptem egy gödörbe és meglehetősen fájlaltam a bokámat. Utólag belegondolva szegénynek ezek nehéz pillanatok lehettek, mondván hogy oda lesz a lánykérés, mert le kell cipelnie a hegyről. Végül sikerült tovább mennünk és véleményem szerint a legszebb helyen, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a helyoldalra és a környező falvakra Gergő letérdelt elém és megkérte a kezemet, én pedig teljes szívből mondtam IGEN-t Neki. Őszintén nem tudjuk, hogy kirándult-e arra más is, mert annyira a mi pillanatunk volt, hogy nem érzékeltük mennyi idő telt el, csak kapaszkodtunk egymásba és a boldogságba, hogy összeházasodunk, összekötjük az életünket hivatalosan is. Jobb lánykérést nem is álmodhattam volna. Egész életemben emlékezni fogok rá.

A családnak 1 héttel később mondtuk el egyszerre, és az ő örömük által, mi is újra éltük a pillanatot.

Habár nem vagyunk azok a típusok, akik szeretik, ha fényképezik őket, nekem nagy vágyam volt, hogy készüljenek rólunk jegyes fotók. Ezeket egy héttel később Veszprémben, a kedvenc helyeinken Pelčák Éva fotós el is készítette nekünk. Gondolom említenem sem kell, hogy imádom, mindet.

http://www.pephotography.hu/

Folytatás következik…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: