Rólam

Rádonyi Dalma

A Pannon Egyetemen folytatott tanulmányaim során, mint az Egyetemünk újság főszerkesztője foghattam össze egy kb. 15 főből álló csapatot. Nagyon inspiráló volt számomra az ott végzett munka, hiszen egyszerre lehettem író, kreatív emberke és egy csapat motorja. Ezek a tényezők elég jól összefoglalják azt, hogy mi motivál engem igazán.

A marketinges diploma megszerzése után az Euronics offline marketinges csapatában kaptam helyet. Nyughatatlan természetem nem hagyott, azt éreztem, hogy szeretnék még tanulni valami ennél is pörgősebb és kreatívabb szakmát. Ezután eljutottam a Prestige Oktatási Stúdió Esküvőszervező képzésére, ahol teljesen elhivatottá váltam az esküvők iránt.
Hatalmas lendülettel és kitartással vetem bele magam mindenbe az életemben. Új célom, hogy az engem felkereső pároknak életük legvarázslatosabb napját hozzam el. Első körben Veszprém megyei esküvőket tudok vállalni, mivel Ajkán élek, Veszprémben dolgozom jelenleg még főállásban. Mivel úgy gondolom, hogy személyes találkozásokkal, közös helyszínbejárásokkal tud a munka a leghatékonyabban folyni, ezért jelöltem ki egyelőre, ezt a területet magamnak. De természetesen szolgáltatókat az egész ország területére közvetítek, hiszen, mindenfelé vannak kapcsolataim. A tervezés, forgatókönyvezés fázisában pedig bármilyen videó hívásos módszer segítségével a rendelkezésetekre állok, bárhol legyetek is. Természetesen nem kizáró ok, ha az esküvőt nem erre a környékre tervezitek, egyeztetéssel bármi megoldható.


A magánéletben, minden szabad percemet a kutyusommal, Emmával töltök, aki egy 3 éves Golden retriever kislány. Feltétel nélküli szeretete semmihez nem fogható és ez feledteti velem a tényt, hogy a kedvenc ruhadarabjaimból egy perc alatt játszós ruhát csinál.

Emma

%d blogger ezt szereti: