Szépségtanácsadó

Mi köze a szépségtanácsadónak az esküvőkhöz?

Abban biztos vagyok, hogy a nagy nap előtt, minden menyasszony igyekszik a legjobb formáját előhozni. Ezért járnak kozmetikushoz, szoláriumba és társaik. Ez így van rendjén, hisz ez a nap, egyszeri és megismételhetetlen. A tényleges dátum előtt pedig jöhet a próbasmink, manikűr és frizura.

Amióta AVON és ORIFLAME termékek közvetítésével foglalkozom, sokan kerestek meg annak kapcsán, hogy az örömanyának, koszorúslányoknak valamilyen prémium vagy épp jópofa szépségcsomagot szeretnének adni. Hiszen aki nem szeretne személyes meglepetést, attól szuper ötlet valamilyen illat, vagy sminkszett. Kevés ennél hasznosabb dolgot kaphat egy nő.

Segítek megtalálni a tökéletes színt, árnyalatot és a bőrödhöz illő krémeket is. Egy igazi szépségtanácsadó nem csak az aktuális katalógust adja át neked, hanem megannyi tippet is.Egy szuper, támogató közösség!

💄Egyszerűen csak a tudtotokra szeretném hozni, hogy AVON és ORIFLAME termékekkel is foglalkozom, így mindegyikkel kapcsolatban keressetek bizalommal.

💄A katalógusokat online formában megosztom itt minden hónapban, de aki jelzi nekem annak, szívesen eljuttatok papír alapút is.

💄A posztoknál mindig jelezem, hogy melyik cégre vonatkozik az adott akció.

💄 Leginkább az akciókat és az érdekességeket osztom itt veletek kép vagy épp videó formájában.

💄Online és házhoz is tudok rendelni. A viszaküldés díjmentes.

💄Ha tetszik a csoport, szólj ismerőseidnek! 


Dalma álma

Fiatal vagyok, szeretem a pörgést. Nem véletlen, hogy a marketinges diploma megszerzése után, szinte egyből elvégeztem az esküvőszervező tanfolyamot, nem sokkal euzután pedig a szépségipar felé nyitottam. Olyat szerettem volna csinálni, ami nem rejt kockázatot és amiben őszintén tudok hinni, őszintén tudom ajánlani, így lettem AVON és ORIFLAME szépségtanácsadó.


%d blogger ezt szereti: