Szolgáltatások

Kezdjünk mindent az elején

Eljegyeztek és ti már az esküvőtöket tervezitek, de nem tudjátok merre induljatok? Jó helyen jártok! Keressetek bátran üzenetben, telefonon, füstjellel vagy bárhogy, ahogy tetszik és egy időpont-egyeztetés után, együtt elkezdjük megvalósítani az álmaitokat. Tudok nektek személyre szabottan szolgáltatókat ajánlani, akikről biztosan tudom, hogy minőségi munkát fognak nektek végezni. Ugyanakkor előfordulhat az is, hogy én csak a tervezés fázisában veszek részt, azért az a gyakoribb, amikor az esküvőn is ott vagyok. Lényeg a lényeg, a lehetőségek tárháza a miénk, csak kezdjük el mihamarabb felfedezni.

Az egyeztetés ingyenes és kötelezettség mentes!


Válaszható csomagok:

Az egyes csomagok az igényeknek megfelelően módosíthatóak és páronként változhatnak. Az első egyeztetés során kiderül, hogy nektek melyik kombináció lesz a tökéletes.

Lebonyolítás

100. 000,-

Amennyiben magatoknak szerveztétek az esküvőt és önállóan szerződtetek le a szolgáltatókkal, úgy is hasznos lehet számotokra az esküvőszervező. Valljuk be, szuper, hogy minden le van beszélve, viszont egy pár sem szeretné azzal tölteni élete legszebb napját, hogy azon aggódik, minden a tervek szerint halad-e. Ekkor lépek színre én, hiszen a közösen egyeztetett forgatókönyvvel a kezemben már minden terhet le tudok venni a vállatokról, annak érdekében, hogy nektek csak az álmaitokat kelljen megélnetek.

Szolgáltatók közvetítése
+
Forgatókönyv készítés

50. 000,-

Még nem találtatok DJ-t? Egyik esküvői fotós sem ér rá, akiket megkerestetek? Üzenjetek bátran, hiszen ezen a téren is a segítségetekre lehetek. Találjuk meg együtt a tökéletes helyszínt és az álmaitokat megvalósító dekorost. A szolgáltatókon kívül még az esküvői forgatókönyveteket elkészítem veletek, viszont a nagy napon nem leszek jelen személyesen, amennyiben ezt a verziót választjátok.

Mindent bele

200.000,-

Az eljegyzésetek napjától, egészen addig veletek lehetek, amíg a fotós át nem adta az utolsó képeket is és mindenben segítelek benneteket. Igények szerint alakítható csomagajánlat.Szeretlek. Ha akarom, ha nem. Nem én döntök. De ha dönthetnék, akkor is akarnám. Mert nem elég a langymeleg, nem elég az éppenhogy, nem elég a fél pohár, nem elég a tizenkilenc. Nem elég a másolat, sem az utánzat, vagy a majdnem olyan. Nem azért, mert én így akarom. A szél sem tehet arról, hogy fákat dönt, a tenger sem, hogy hullámokat vet, a Nap sem arról, hogy perzsel. A madár sem tehet arról, hogy dalolnia kell, a virág sem arról, hogy nyílik és illatozik. És a szív sem tehet arról, hogy egy napon szerelem nyílik benne. Az enyémben. Irántad. Nem tehetek róla. Nem tehetek rólad.

Csitáry-Hock Tamás


Hozzunk létre együtt valami csodásat

%d blogger ezt szereti: